Pada masa ini tidak boleh dilakukan tanpa manicure yang cantik, bergaya dan kemas. Lagipun, setiap gadis mahu kelihatan bergaya dan moden. Manicure yang baik adalah sebahagian daripada imej. Tetapi supaya ia tidak hanya cantik, tetapi juga relevan, perlu sentiasa mengesan seni paku baru. Jadi apakah pilihan reka bentuk yang paling relevan pada tahun 2017? Mari kita lihat trend umum dan kerja terbaik masa kita.

Gabungan manicure Perancis dan bulan

Pilihan reka bentuk yang paling semulajadi adalah, tentu saja, manicure Perancis. Jika anda lebih suka gaya klasik pakaian atau tidak suka aksen yang terang pada kuku, maka ia sesuai untuk anda.

Walau bagaimanapun, setiap tahun, manicure Perancis semakin dipilih bukan sahaja oleh wanita, tetapi juga oleh gadis-gadis muda. Alasannya adalah serba boleh. Di samping itu, jika dikehendaki, jenis manicure ini boleh ditambah dengan hiasan tambahan. Tetapi sangat penting bahawa dia adalah sederhana dan agak sederhana. Selalunya memilih corak lembut atau rhinestones pada beberapa marigolds.

Pada musim panas, anda boleh melakukan bukan sahaja versi standard manicure Perancis, tetapi juga menggunakan warna-warna terang, mengubah bentuk senyuman atau menambah lebih banyak rhinestones, glitter.

Sebaliknya, manikur bulan juga tidak kehilangan kaitannya. Lagipun, ia kelihatan agak mengesankan dan membolehkan anda membuat pelbagai versi. Reka bentuk jenis ini juga sangat praktikal kerana plat kuku yang semakin meningkat tidak begitu ketara. Ramai kanak-kanak perempuan lebih suka melakukannya semasa cuti. Kepada kuku kelihatan cantik dan bergaya, tetapi tidak perlu mengubah reka bentuk begitu kerap.

Belum lagi kombinasi manikur Perancis dan bulan. Pilihan ini merasakan banyak jenis seks yang adil. Kerana ia membolehkan anda untuk menghasilkan pelbagai kombinasi. Contoh yang boleh anda lihat dalam foto.

Pita Scotch dalam reka bentuk kuku

Pita Scotch - hanya elemen unik hiasan. Terima kasih kepadanya, anda boleh mencipta pelbagai pilihan reka bentuk yang luar biasa. Walau bagaimanapun, lokasinya boleh menjadi huru-hara. Bagi warna lakuer, anda boleh memilih apa-apa pilihan yang anda suka. Tetapi yang paling biasa digunakan warna biru, kuning muda, merah jambu atau hitam.

Juga, selalunya pita Scotch digunakan untuk membuat pelbagai jenis manicure Perancis dan bulan. Ini membolehkan anda mempercepat prosesnya dengan ketara, serta membuat garis senyuman walaupun dan jelas.

Pita Scotch sangat membantu dalam mewujudkan manicure berjalur. Dengan pertolongannya, garis-garis yang sama berlaku. Tetapi jangan lupa bahawa ia juga boleh digunakan untuk membuat pola yang cantik dan menarik. Sebagai contoh, menggabungkan beberapa varnis, anda akan mendapat satu versi corak geometri yang menarik.

Apa sahaja reka bentuk yang anda ingin buat, perkara utama adalah mematuhi teknik yang betul. Pertama anda perlu merapatkan pita mengikut idea anda. Kemudian lakukan pewarnaan itu. Adalah sangat penting untuk mengeluarkan pita sebelum mengeringkan varnis. Hanya dengan cara ini reka bentuk akan kelihatan betul-betul.

Reka bentuk slider

Malah tahun lepas, reka bentuk gelangsar itu secara harfiah meletupkan dunia seni kuku dengan geniusnya. Dan fesyen untuknya kekal pada tahun 2017. Ini adalah ciptaan yang sangat unik yang membolehkan anda cukup mudah dan cepat membuat corak yang unik pada kuku. Dan yang paling penting, setiap gadis boleh membuatnya di rumah.

Pertama, sediakan kuku anda dan gunakan lapisan varnis. Selepas ia kering, rendam gelangsar di dalam air. Ini mesti dilakukan untuk memisahkan lukisan dari pangkalan. Seterusnya, gunakan slider pada kuku dan tutupnya dengan varnis yang jelas. Berikut adalah pelbagai pilihan manicure menggunakan reka bentuk gelangsar.

Manicure monofonik

Segala-galanya juga dalam kecenderungan bergaya monokrom monochrome bergaya. Jika anda suka lapisan ini, dapatkan beberapa warna lakuer yang anda suka untuk mengubahnya bergantung pada mood atau gaya pakaian anda. Warna yang paling sesuai adalah warna kuning muda, warna gelap merah, burgundy, dan perak, emas dan hitam. Mungkin, seseorang akan mendapati pilihan sebegini agak membosankan dan cetek. Dalam kes ini, anda boleh menambah sedikit berlian buatan, batu atau berkilau. Tetapi sangat penting untuk tidak melampaui batas. Kami mengesyorkan menggunakan hiasan ini pada satu atau dua kuku.

Penyelesaian bergaya - kecerunan

Jika anda ingin mencuba, maka pilihan ideal untuk ini adalah kecantikan kecerunan, iaitu, apabila satu warna memudar ke arah lain. Hasilnya adalah kesan yang menakjubkan yang kelihatan hebat di kedua-dua kaki panjang dan pendek.

Untuk permulaan, adalah penting untuk memilih warna yang betul. Mereka boleh dari rentang warna yang sama atau berbeza. Dengan setiap pilihan mendapatkan hasil yang baik. Bagi teknik pelaksanaan, sebelum menggunakan plat paku, lebih baik untuk berlatih di atas kertas. Oleh itu, jalur varnis digunakan di permukaan. Adalah penting bahawa mereka hampir satu sama lain dan sempadan sedikit bercampur. Semua ini perlu dilakukan dengan cepat, supaya varnis tidak kering.Kemudian tekan span dengan liang kecil ke gambar beberapa kali dan capkan pada kuku. Cara mudah ini membolehkan anda membuat reka bentuk kuku yang sangat cantik dan menarik.

Lukisan geometri dan etnik

Garis Chaotic, pelbagai bentuk geometrik dan lukisan lain - sesuatu yang telah menjadi trend selama beberapa tahun. Oleh itu, pastikan anda membuat reka bentuk sedemikian. Kelebihan utamanya ialah kesejagatan. Pastikan corak geometri akan mengubah kuku tidak terlalu pendek, tetapi juga agak luas. Untuk mencapai kesan ini, sangat penting untuk memilih warna manicure yang betul. Pilihan yang paling sesuai adalah latar belakang gelap dengan bentuk cahaya. Dan juga cuba meletakkannya secara menyerong atau menegak.

Pilihan yang disediakan untuk reka bentuk kuku lebih baik daripada yang lain akan menekankan bentuk kuku dan tangan anda. Jadi jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru untuk diri anda sendiri.

1 KOMENTAR

  1. Reka bentuk kuku yang sangat cantik di laman web anda, untuk kanak-kanak perempuan yang memilih manikur yang patut dilakukan, yang paling penting! Kejayaan kreatif untuk anda!

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini