Menunggang di atas ayunan, tentunya setiap kita mengalami perasaan kebebasan, kemudahan dan penerbangan yang luar biasa ini. Untuk kanak-kanak, ini adalah hiburan, dan untuk ibu bapa, ia adalah cara yang baik untuk berehat dan bersantai. Swing untuk taman boleh dibeli di kedai khusus, dan anda boleh melakukannya sendiri. Diilhamkan oleh contoh menarik dari pemilihan kami dalam foto, yang mengandungi perubahan taman untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Bingkai negara melakukannya sendiri

Salah satu pilihan yang paling mudah untuk mereka bentuk ayunan dengan tangan anda sendiri ditunjukkan dalam foto. Tempat duduk di sini adalah lembaga oshkurennaya dengan teliti (panjang optimum 45-55 cm). Untuk membaiki tali, adalah perlu untuk menggerudi 4 lubang di sudutnya pada jarak kira-kira 20-25 mm dari tepi.
Getah akan menjadi bahan mudah dan praktikal untuk ayunan. Ia agak lembut dan mengulang lengkung badan, yang sangat selesa. Bentuk yang menarik dalam bentuk daun kelihatan hebat terhadap latar belakang landskap sekitarnya.
Merancang untuk meletakkan ayunan, jangan lupa tentang persekitaran sekitar. Lagipun, lebih menyenangkan untuk berayun dengan pemandangan bunga dan bunga yang indah.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini