Manicure hitam dan merah - pilihan wanita yang kuat dan yakin yang tahu bagaimana untuk kelihatan cerah dan menarik. Warna merah yang provokatif dalam kombinasi dengan hitam berhenti menjadi menantang dan kasar, dan berubah menjadi warna yang elegan dan canggih.

Gabungan asal hitam dan merah kelihatan hebat di depan, malam, remaja dan juga busur pejabat. Adalah penting bagaimana kombinasi ini dibentangkan, apakah kaedah hiasan dan dekorasi yang digunakan untuk mencipta manicure. Dalam kajian kami, anda akan belajar tentang seni paku hitam-dan-merah yang paling menarik dan asli yang selamanya akan mengubah sikap anda kepada warna ini.

Manikur hitam dan merah: seni kuku yang baru

Musim sekarang boleh dipanggil paling setia dari segi warna dan hiasan manicure. Hampir semua idea seni kuku kelihatan sesuai dan menarik, mungkin, dengan pengecualian warna neon yang terlalu cerah dan reka bentuk dengan hiasan yang berlebihan.Warna merah pada musim baru kelihatan lebih santai dan kurang agresif. Dalam trend seni kuku dengan warna merah tua yang kaya, warna fajar merah, warna bercampur dengan burgundy, lembayung, karang.

Sarjana profesional mencadangkan menggunakan gabungan hitam dan merah dalam variasi berikut:

 • Manicure Perancis dan bulan hitam dan merah
 • reka bentuk kecerunan atau ombre
 • Seni Galaxy dengan penambahan glitters, meniru habuk bintang
 • seni neil geometri
 • reka bentuk marmar atau kesan air
 • Reka bentuk dengan filem tahan panas atau kerajang
 • Manikur dengan hiasan menggunakan setem, lukisan artistik, corak terbuka dan pasir beludru
 • reka bentuk kaca pecah

Kecenderungan anti musim ini adalah seni paku yang sangat besar dengan warna 3D, monogram, pelekat, batu-batu kerucut besar dan angka-angka logam. Sekiranya anda menggunakan hiasan yang sama dalam seni kuku anda, buatlah ia kurang besar.

Manicure Perancis dan bulan merah dengan warna hitam

Perancis moden sudah lama menjadi pastel klasik. Hari ini, "garis senyuman" dan keseluruhan ruang marigold dicat dalam sebarang warna yang anda suka. Gabungan warna merah dan hitam kelihatan baik di jaket dan manikur bulan. Kami menawarkan beberapa idea untuk seni kuku yang asli dan menarik:

 • Perancis mudah dengan pewarnaan plat kuku utama merah atau hitam. Garis senyuman dilakukan dengan warna yang kontras.
 • Reka bentuk asal dengan bulan yang terbalik dan garis senyuman. Hasilnya adalah reka bentuk bingkai yang bergaya yang secara visual membesarkan plat kuku, yang sangat diperlukan untuk pemilik kuku pendek.

Trend musim lepas - telaga bentuk yang luar biasa. Tunjukkan imaginasi anda dan lukis garisan pepenjuru, patah, segi tiga, cekung, menukar saiz dan lokasinya.

Manicure hitam dan merah kecerunan bergaya

Manicure Ombre kelihatan hebat pada kuku pendek dan panjang. Lebih-lebih lagi, anda boleh menggunakan 2 atau lebih warna, yang secara beransur-ansur menjadi ringan pada pinggir plat kuku. Bagi manicure hitam dan merah, maka ia patut menggunakan merah dengan tepi kuku, dan hitam untuk cat seluruh ruang.

Manicure gradien yang berkesan dan menarik kelihatan dalam reka bentuk matte dan berkilat. Gunakan serbuk akrilik atau perhiasan untuk aksen corak, menghiasi lubang akar dengan sepasang rhinestones kecil. Reka bentuk ini akan kelihatan lebih menarik dan menarik.

Manikur renda hitam dan merah

Gabungan hitam dan merah tidak semestinya perlu kelihatan menarik dan menantang. Reka bentuk Lacy seni kuku hitam dan merah akan memberikan kuku anda kemahiran, rahmat dan keanggunan. Tidak menghairankan, semua tali lembut dan lapang popular di kalangan suri rumah dan kalangan ahli perniagaan yang ingin mempelbagaikan seni paku pejabat laconic.

Corak renda pada kuku - sesuai untuk pakaian dan imej, dan penggunaan hitam dan merah akan membantu menjadikan manicure mewah, asli dan indah.

Mewujudkan manicure renda sangat mudah. Ia cukup untuk menggunakan renda, mesh, tulle atau set khusus untuk manicure. Corak renda bagus kerana kelihatan cantik pada kuku panjang dan pendek.

Manicure hitam-merah untuk kuku pendek

Warna gelap mempunyai keupayaan untuk mempersempit ruang, sehingga bagi pemilik kuku pendek persoalannya selalu relevan - apa warna untuk digunakan untuk membuat manicure terlihat menarik dan bergaya.

Kami menawarkan beberapa idea yang akan membantu untuk memperluaskan visual kuku pendek dan menghiasi mereka dengan corak asal:

 • menggunakan corak geometri dalam seni kuku - pilihan win-win - segitiga dengan sudut ke ujung kuku, blok warna, jalur dengan reka bentuk kecerunan atau rhinestones
 • tambahkan satu lagi warna - reka bentuk hitam dan merah akan membantu menyegarkan warna hitam atau merah, yang digunakan untuk memisahkan nada utama atau untuk menarik corak bunga atau geometri
 • Berikan rhinestones besar atau angka logam - mereka akan kelihatan rumit di ruang kecil plat kuku. Hadkan diri anda pada pigmen, manik, glitter atau permukaan berkilat lain untuk membantu membuat reka bentuk lebih jelas.
 • menggabungkan warna hitam dan merah dengan teknik ruang negatif

Manikur merah dan hitam dengan reka bentuk: bunga, geometri, rhinestones

Seni kuku moden jarang dilakukan tanpa reka bentuk, manicure hitam dan merah tidak terkecuali. Apa-apa hiasan yang anda gunakan dengan warna lain dibenarkan di sini.

Sebagai "sorotan" seni kuku hitam dan merah, gunakan:

 • corak bunga - manicure kelihatan cantik dengan mawar merah pada latar belakang hitam, bunga abstrak dan tumbuh-tumbuhan lain
 • pasir akrilik - menghiasi mereka dengan bunga dicat atau corak geometri, tutup 1-2 jari dengan akrilik sepenuhnya
 • Roti merah hitam - kelihatan hebat dalam kombinasi dengan varnis matte, bagaimanapun, pada butiran hitam berkilat kelihatan tidak kurang menarik. Reka bentuk ini akan menjadi tambahan terbaik untuk malam atau tarian upacara.

Manicure hitam dan merah - gabungan itu bukan untuk semua orang. Ini adalah seni kuku yang hebat, mencabar dan mengesankan yang hanya gadis percaya diri yang digunakan untuk pandangan yang mengagumi orang lain yang mampu. 100 idea kami tentang manicure hitam dan merah untuk anda, pilih versi kegemaran anda dan tanpa keraguan, buatlah seni kuku yang hebat pada kuku anda, yang pasti menjadi contoh untuk tiruan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini