Penyanyi popular pada tahun 90-an, pengarang hits berjudul "Vagabond boy", "Liza", "Saya impikan anda", "Musim dingin-sejuk", "Gadis sebagai bintang" - Andrei Gubin, hari ini bukan lelaki kacak berlari orang ramai peminat. Satu penyakit yang serius telah mengubah hidupnya secara drastik. Sekarang dia jarang pergi ke khalayak ramai dan praktikalnya tidak muncul di televisyen.

Pada hari yang lain, Gubin menjadi watak utama program TV "Siaran langsung" dengan Boris Korchevnikov dan memberitahu butiran baru yang tidak disangka-sangka mengenai hidupnya - tentang penyakit tidak dapat diubati dan cubaan pembunuhan.

Biografi kecil: zaman kanak-kanak Andrei Gubin

Penyanyi pop Rusia, Andrei Gubin berasal dari bandar Ufa, di mana dia tinggal di sini sehingga dia berusia 8 tahun. Pada tahun 1981, keluarga itu berpindah ke Moscow. Bapa Andrei terlibat dalam sains dan pada masa yang sama bekerja sebagai kartunis untuk penerbitan banyak majalah. Pada yang terakhir, anaknya adalah pembantu setia - gambarnya sangat dihargai oleh kakitangan editorial majalah buaya yang popular itu.

Di sekolah, Gubin gemar catur dan bola sepak.Untuk sementara waktu, dia juga bermain untuk pasukan remaja Moscow. Tetapi yang tidak dijangka berlaku - lelaki itu memecahkan kakinya dan sukan itu terpaksa ditinggalkan.

Sebagai pelajar sekolah menengah, Andrew tegas memutuskan bahawa dia mahu menjadi wartawan. Dia dengan senang hati menggambarkan keadaan lucu yang menarik yang berlaku di sekolah. Walau bagaimanapun, selepas temubual yang tidak berjaya dengan pemuzik popular Andrei Makarevich, Gubin sedar bahawa kewartawanan bukanlah miliknya.

Pada akhirnya, kehidupan dan kerjaya masa depan lelaki itu memutuskan untuk bersekutu dengan muzik. Bersama dengan muzik, dia mula menulis puisi dan pada usia 14 telah mengumpul jumlah lirik yang baik.

Muzik dan kreativiti

Lagu pertama artis telah menjadi hit mutlak. Gubin menulis lagu "The Vagabond Boy" ketika dia masih dalam kelas tujuh. Dan orang pertama melihat artis dalam program "Sehingga enam belas tahun dan lebih tua."

Dalam 15 tahun, Andrei Gubin mencatatkan album pertama - "Saya tiada tempat tinggal". Dan selepas tamat pengajian, penyanyi itu memasuki jabatan vokal Gnesinka. Walau bagaimanapun, selepas kursus 1 Gubin telah diusir untuk tidak menghadiri. Dia sama sekali tidak berminat untuk belajar, kerana akademi menyambut meratakan, yang menghalang perkembangan keperibadian kreatif. Jadi, artis itu tidak menerima pendidikan muzik hingga ke hari ini.

Pada 18, Gubin mencatatkan album kedua "Ave Maria", dan pada tahun 1992 dia diikuti oleh yang ketiga - "The Prince and the Princess", tetapi dia tidak pernah keluar, kerana tidak ada wang untuk pembebasannya.

Populariti sebenar datang kepada artis selepas tampil di pertandingan yang dipanggil "Slavutych-94", di mana dia menyanyikan lagu pengarang yang sama "The Vagabond Boy". Beberapa lama kemudian, Leonid Agutin menerima cadangan untuk pengaturan profesional karya ini, selepas itu komposisi The Vagabond Boy menjadi super hit dan berada di peringkat tertinggi semua peringkat muzik. Hanya untuk kali pertama di Tver, di studio Agutin, album "Boy tramp" direkodkan secara profesional.

Jadi, Andrei Gubin menjadi penyanyi pop Rusia yang paling popular. Pada tahun 1998, lagu baru "Winter-cold" muncul, selepas itu album bertajuk "Only You" telah dibebaskan. Dia jatuh cinta dengan peminat dan pengkritik dan pemuzik. Dan kemudian mengikuti peminat, melawat, cinta orang ramai dan laut bunga.

Cuba untuk mencipta di Kanada

Pada awal tahun 1999, pengeluar syarikat rakaman Barat (Radisson) di Rusia berpeluang mendengar album Gubin dan mereka menawarkan kerjasama tanpa ragu-ragu. Pemuzik itu pergi ke Kanada, di mana dia mencatatkan kerja-kerja dalam bahasa Rusia dan Inggeris. Tetapi saya tidak suka membuat di luar negara, dan tidak lama lagi Gubin kembali ke tanah airnya. Semasa perjalanan, hanya satu lagu dicipta - "Saya bermimpi tentang anda."

Sehingga tahun 2008, semasa karier muzik yang berjaya, banyak lagi hits dicipta - "Cry, love", "Itu, tetapi berlalu", "Berjalan pergi musim panas", "Menari", "Bersama saya - "Dan sebagainya.

The brainchild terakhir artis adalah album "The Best" (2008), di mana terdapat hanya satu kebaharuan - komposisi "Lena".

Kehidupan peribadi Andrei Gubin

Bersama dengan keriangan dalam kerjayanya, matahari terbenam datang dalam kehidupan pribadinya. Beretta yang dikasihi Andrei Yulia (bekas ahli kumpulan Strelki pop) meninggalkan penyanyi itu. Ingat bahawa Gubin juga merupakan pengeluarnya. Tetapi masih, Andrei dan Yulia mengekalkan hubungan yang agak hangat.

Secara umum, dalam kehidupan peribadi artis itu tidak bernasib baik. Hubungan panjang dengan gadis-gadis tidak dapat menyelamatkannya. Menurut Andrey, popularitinya adalah menyalahkan. Ia adalah dia yang digunakan oleh wanita yang dia mempunyai perasaan.

Daripada kerja

Pada tahun 2010, Gubin secara rasmi dianggap menganggur, yang menyebabkan kerosakan saraf. Dan sebelum itu, beliau mempamerkan acara Catherine Gordon, namun selepas tuan rumah radio mula mengejar kerjaya vokal.

Penyakit

Berlepas dari tempat kejadian Gubin menerangkan penyakit yang serius. Lebih dari 10 tahun yang lalu, dia telah didiagnosis dengan protopalgia muka kiri-satu gangguan sistem saraf, di mana seseorang merasakan kesakitan muka yang berterusan. Doktor mengatakan bahawa kerja keras berterusan, kurang tidur, tekanan telah menjadi penyebab penyakit. Dalam keadaan sedemikian, artis tidak berfikir tentang perkahwinan, anak-anak dan penciptaan keluarga.

Percubaan Andrei Gubin

Perjalanan ke Sochi hampir menjadi maut untuk Andrei - dia mengalami kemalangan. Untuk menaiki teksi, yang menunggang Gubin, sebuah kereta tiba-tiba melompat keluar dari sudut. Terdapat perlanggaran, tetapi, nasib baik, semua orang masih hidup. Mengulas mengenai kes ini, penyanyi yakin bahawa ia adalah percubaan. Dan dia secara mutlak menafikan kemungkinan perkembangan mania penganiayaan di latar belakang penyakit itu.

"Saya teringat bawahan di alamat saya sejak berusia 21 tahun. Apa yang kamu buat? Biarkan hidup dengan aman! Adakah anda fikir saya tidak tahu apa yang menjadikan garis hitam saya di muka saya? Saya faham dengan tepat mengapa ia menyakitkan, "kata Andrei.

Andrey Gubin: foto 2017

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini